att resa-podden

012: Att resa genom Nya Zeeland till fots

I dagens avsnitt får vi höra drömgästen Helena Olmås berätta om sin fantastiska vandringsupplevelse tvärs igenom hela Nya Zeeland, en sträcka på overkliga 3000 kilometer.

Förutom den enorma bedrift det innebär att genomföra hela ”Te Araroa” som vandringsleden heter samlade Helena under sin vandring även in pengar till Cancerfonden.

Missa för allt i världens inte att lyssna på hennes målande beskrivningar av upplevelserna och insikterna längs vägen. Alla bidrag till Helenas insamling, som fortfarande pågår, är självklart mycket välkomna: Insamling: Nya Zeeland till fots.


Här kan du följa Helena på hennes inspirerande blogg Health by Helena och på Instagram hittar ni henne under @helenateodora

16 reaktioner till “012: Att resa genom Nya Zeeland till fots”

  1. Pingback: Inspirerande! |
  2. Det är vi som ska tacka! Jag har lyssnat på avsnittet 3 ggr sedan vi spelade in det, kan inte få nog av dina skildringar!

  3. Du är en sann inspirationskälla, så himla roligt att lyssna på alla dina berättelser! Blir om möjligt ännu mer taggad till i höst då jag ska försöka mig på den här leden. Säger som dom andra i podden, hade kunnat lyssna i timmar?

    1. Visst är hon inspirerande Lisette? Vad häftigt att du också ska vandra leden, det lär bli en ”once in a lifetime”-upplevelse efter det som Helena har berättat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *