011: Att resa när man nyss har landat

Annika är nyligen hemkommen efter tre bekymmersfria månader i Thailand och Lisa har precis landat efter att ha spenderat några fina dagar i Norge.

Hur känns det egentligen att komma hem till vardagen – och hur länge dröjer det tills det är dags att packa resväskan igen? Vi pratar sommarplanering, hur det känns att resa ensam och inte minst får vi höra Lisa berätta om sin upplevelse av vårt fantastiska grannland.


Här kan ni läsa mer om Annikas resa till Thailand och här kan ni inspireras av Lisas resa till Bergen. Har ni några frågor får ni gärna kommentera här eller via mail: hej @ attresapodden.se

7 reaktioner till “011: Att resa när man nyss har landat”

  1. Hej Respodden!
    Jag lyssnade på avsnitt 11 häromdagen och kände så igen mig!
    Jag är nyss hemkommen från ett år på Irland, har även tidigare varit utomlands längre perioder flera gånger och känslan är alltid densamma när jag kommer hem. Jag känner mig helt tom och behöver alltid ha minst en inplanerad resa att se fram emot, och det ska helst vara en destination som jag inte tidigare besökt. Även under mitt år på Irland åkte jag både till Japan och Rumänien.
    Att lyssna på er podd och få vidare inspiration och inse att resandet aldrig behöver ta slut får mig att känna en slags ro. Jag har länge letat efter en bra podd om just resor och nu är jag förälskad i eran podd! Tack!

    1. Hej Malin, och tusen tack för fina ord – det gör oss väldigt glada att höra att du har hittat vår podcast och gillar den. Ja, att ha minst en resa inplanerad gör livet lite roligare att leva. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *