017: Att resa smartare (våra resehack)

augusti 7, 2016

I dagens avsnitt delar vi med oss av våra bästa tips för att resa smartare – både inför, under och efter resan.

En ljuvlig sommar går mot sitt slut. Annika och Lisa har precis landat i Stockholm efter flera veckor ute på resande fot, men planerar redan inför kommande resor. Hur gör vi för att underlätta hemkomsten från en resa, vilka är våra bästa packningstips – och vad packar vi absolut inte med oss på resorna? Det och mycket annat får ni höra i det aktuella avsnittet om våra bästa resehack. Trevlig lyssning!

Länkar från dagens avsnitt:

Lisa/Let’s Go Explore: Undvik onödig packning – 8 saker du kan strunta i att packa  / Resa med barn – En ultimat packningslista inkl. reseapoteket / 10 resehack – smarta tips inför resan

Annika/Resfredag: Mina bästa packningstips / Att flyga med en bebis / Lätt packning: så gör du


Avsnittet presenteras i samarbete med MatHem.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments on “017: Att resa smartare (våra resehack)

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] allra bäst och smidigast tycker jag att mellanmålsbarer är (vilket ni som lyssnat på avsnittet om Resehack i Att resa-podden redan vet – då jag tipsar om det även där). Dessa från Naturdiet som jag fick hem för […]

Comments

 1. Men Annika, hängde jag med rätt nu att du inte packar kameran i incheckat bagage men däremot vigselringarna??? 🙂
  Det är ni som fått in mig på sarong. Underbar lösning.
  Mitt tips är att aldrig resa till sommarväder och landsbygd i lime/ljusgrönt. Man översvämmas av insekter.

  • Hahaha, fråga inte – vad hände med mina eminenta resetips som jag inte ens själv kan hålla? Vigselringarna liksom – HUR TÄNKTE JAG?

   Så himla kul att du har anammat sarongtipset. Bra tillägg där med att inte köra på lime/ljusgrönt. /Annika

attresapodden.se © 2016