Bonus – Att resa imorgon

januari 18, 2016

I detta bonusavsnitt tar vi reda på hur Annika mår dagen innan avfärd mot Kambodja, och därefter vidare resa mot Thailand för en tre månader lång ”thaimout”. Är packningen klar och resfebern under kontroll?

Annika är åter redo att packa ihop familjen och ge sig iväg för en Thaimout i Thailand. Redan för en dryg vecka sedan skrev hon om resfebern i detta inlägg, men givetvis vill vi veta hur läget är när det verkligen närmar sig.

Lisas upplevelse i Kambodja och vid Angkor Wat inträffade före Livet från den ljusa sidan-bloggens start, men ett inlägg om upplevelsen Annika och hennes familj kommer att få finns här – ”Petra, Angkor Wat och känslan”.

livetfrandenljusasidan-angkorwat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments on “Bonus – Att resa imorgon

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Jag ringde upp Annika ikväll och frågade henne lite om resfebern och annat inför resan. Givetvis spelade vi in det så nu finns ett litet bonusavsnitt av Att resa-podden att lyssna på. Kolla in på hemsidan – Att resa-podden; Att resa imorgon. […]

  2. […] Vill ni höra mer om mina blossande röda kinder och vad jag ser fram emot mest i Kambodja och Angkor Wat får ni gärna lyssna på Lisas och min podcast: Bonus – Att resa imorgon. […]

Comments

attresapodden.se © 2016