att resa-podden

Välkommen till Att resa - podden (om att uppleva världen)

Att resa-podden är en podcast för dig som liksom vi älskar att resa.


Ledord för podden är Information, Inspiration och Destination och för att nå ut med just detta till tusentals lyssnare varje vecka på ett tydligt sätt har varje avsnitt ett tydligt tema. Vi vill att du som lyssnar ska kunna plocka guldkornen och välja ett avsnitt som intresserar dig. Vi vill också att du ska bli underhållen och lära känna oss och vårt resande och lockas till lyssning av varje avsnitt. Det finns ungefär ett hundratal - kolla in under rubriken Avsnitt / Lyssna ovan för att leta dig fram till något som intresserar dig. Givetvis hittar du oss också på Spotify, iTunes och i din podcastapp i telefonen. 


Mer om oss kan du läsa om under Om Att resa-podden ovan.

Annika Myhre & Lisa Fahlåker

Bakom podden ligger vi - Lisa Fahlåker (letsgoexplore.se) och Annika Myhre (resfredag.se), som båda bloggat om resor i över tio år.


Som resebloggare har vi skrivit om hundratals destinationer från Sverige och Europa och vidare ut till världens kontinenter. Vi jobbar ofta och gärna med olika aktörer i resebranschen. Att vi flertalet gånger anlitats som reseexperter i SVT och TV4 Play liksom i radio och tryckt media från dagstidningar till magasin är extra kul - det gör vi mer än gärna!


podcast om resor

Att resa-podden (om att uppleva världen) - en podcast för dig som älskar resor.

Följ Att resa-podden genom länkarna nedan

Att resa-podden

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]