031: Att resa livepoddar på Caravan Stockholm

mars 2, 2017

Det aktuella podcastavsnittet är sponsrat av Caravan Stockholm.

För ett par veckor sedan fick Att resa-podden glädjen att livepodda på Caravan Stockholm. Annika fick tyvärr avstå av personliga skäl, men Lisa fick istället bra backup på scenen av Peter Bergström från FREEDOMtravel.

Inspelningen från mässan höll dessvärre inte måttet rent ljudmässigt, vilket innebär att Annika och Lisa nu har gjort en nyinspelning med ämnet för livepodden: världens bästa långväga destinationer (i vårt tycke) – och hur man kan få en liknande upplevelse nära. Tack åter igen Peter/FREEDOMtravel som ställde upp och hjälpte oss med kort varsel. Trevlig lyssning!


Inlägget presenteras i samarbete med Caravan Stockholm, men tankarna och åsikterna är som vanligt våra egna. Foto: Lina/Liniz Travel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments on “031: Att resa livepoddar på Caravan Stockholm

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Dessvärre höll inte filerna jag fick från teknikern inledningsvis måttet, så innan jag fått nya filer (som var bättre) hade jag och Annika hunnit spela in ett eget avsnitt med våra ursprungsstolpar. Vi ville inte att det skulle dröja för länge med vårt avsnitt, för det är viktigt för oss med vår regelbundenhet. Så – livepodden blev i poddform ett nästan vanligt avsnitt, och ni hittar det som vanligt i iTunes/acast/podcastappen i din smartphone eller på Att resa-poddens hemsida. […]

Comments

attresapodden.se © 2016