036: Att resa i rätt tid

maj 15, 2017

att resa

Att vilja känna sig unik är inget nytt fenomen och gäller i högsta grad även vårt resande. Ingen har väl undgått diskussionerna om att hinna åka till Kuba ”innan det är för sent”.

Men är det verkligen eftersträvansvärt att ”resa i rätt tid”, innan resmålet i fråga är exploaterat? Och vid närmare eftertanke, kan ett resmål ens bli exploaterat? Vi pratar också om vilka olika destinationer man kanske bäst borde ha åkt till för ett tag sedan (om nu ”för sent” finns) och sådana man behöver skynda sig till. Trevlig lyssning!


Dagens avsnitt presenteras i samarbete med KRY, där du som patient kan träffa läkare via videomöte – direkt i mobilen. Läkarna på KRY kan hjälpa till med rådgivning, receptförnyelse, recept, sjukintyg eller remiss till vidare vård. KRY fungerar lika bra i Sverige som utomlands.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 comments on “036: Att resa i rätt tid

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] där tiden står stilla – Att göra i costa brava: här finns något för alla – 036: Att resa i rätt tid – Mot Costa Brava Och […]

  2. […] resa-podden hade ett mycket tänkvärt avsnitt om Att resa i rätt tid som satte igång mängder av tankar i mitt huvud, inte minst om hur modern kolonialism tar sig i […]

Comments

attresapodden.se © 2016