044: Att resa till överskattade ställen

Åsikterna om vilka ställen i världen som är mest överskattade duggar lika tätt som höstregnet i Sverige.

Vi har förmodligen alla gjort det någon gång, klagat på ett resmål som inte alls motsvarar våra förväntningar. ”För skitigt”, ”för varmt”, ”för mycket turister” – känner ni igen er i påståendena? I dagens avsnitt tar vi upp några exempel på destinationer vi har har förstått ska vara överskattade och försöker reda ut anledningarna. Trevlig lyssning!


Glöm inte att hashtagga oss med ”attresapodden” i sociala medier. Gå också gärna in och lämna recensioner på oss hos iTunes. Det uppskattas!

  1. Haha, ja Storbritanniens storstäder ÄR skitiga men om svågern tycker England är ett u-land nu så undrar jag vad han ska tycka om några år med tanke på hur hela statsbudgeten verkar kollapsa. 🙁
    Skottland har faktiskt bättre sociala lösningar och mer omsorg.
    Det omysiga med London tror jag kommer sig av att många inte lämnar turist- och hipsterkvarteren. Jag har ju som min grej med bloggen att visa annat än London för människor verkar fastna där och många redan i samma områden som alla andra. Apropå att inte vilja bada i Themsen så är det till exempel mycket mer inbjudande i grönskan utåt Richmond med sina strandpubar där man dricker Pimms och allt för få hittar till Hampstead Heath, Mortlake och cricketmatcherna i Carshalton. Eller för den delen upp mot Wimbledon Common. Hur mysigt som helst. Skippa Oxford Street!!!

    1. Ja, du sitter inne på riktiga guldkorn. Richmond har jag inte testat, kanske är dags att ge London en chans till!?? Tack för att du lyssnar – och kommenterar.

      /Annika

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Att resa-podden genom länkarna nedan

Att resa-podden

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]