053: Att resa lyxigt

januari 16, 2018

I dagens avsnitt pratar vi närmare om att resa lyxigt. Vad innebär egentligen begreppet, vad gör en upplevelse lyxig och finns det några destinationer, hotell och restauranger som utmärker sig inom lyxkategorin?

För att få en inblick i lyxresenärernas vardag tar vi hjälp av resejournalisten Lina Skandevall, som bland annat skriver researtiklar för det exklusiva livsstilsmagasinet First Class Magazine. Trevlig lyssning!

att resa lyxigt

Lina Skandevall har jobbat som resejournalist i 10 år.


Ni kan följa Lina Skandevall på Instagram, Facebook och First Class Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 comments on “053: Att resa lyxigt

Trackbacks & Pingbacks

Comments

  1. Kul avsnitt som alltid när man är galen i att resa som jag är.
    Har dock flera gånger reagerat på era ”fördomar” om att åka på charter. Jag reser på alla möjliga sätt. Kollar alltid noga,noga (för noga enligt maken) upp allt med destinationen innan vi bokar. Och då också självklart färdsätt och priser. Och faktum är att vi ofta kommer undan väldigt billigt när vi åker charter. Sen har vi aldrig någonsin utnyttjat det ”chartriga” dvs all inclusive, barnklubb, gemensamma utflykter, kvällsshower osv, det passar helt enkelt inte oss. Men anledningen till att vi åker charter ibland är att vi får en billig resa till bra hotell. Därifrån kan vi sedan göra egna utflykter precis som om vi bokat reguljärt.
    Jag antar att jag inte ska känns mig träffad av charterfördomarna men på något sätt gör jag ändå det.

    • attresapodden Jan 18, 2018

      Hej Mia, jättekul att du lyssnar och att du kommenterar – det gör oss glada. Du har helt rätt i att det finns jättemånga fördelar med att resa på charterresor, vi planerar att ha ett helt charteravsnitt framöver där vi kommer gå igenom hur vi tänker och känner. Hoppas att du fortsätter lyssna fram till dess! Mvh, Annika och Lisa

attresapodden.se © 2016