symary

061: Att resa med segelbåt runt jorden

I dagens avsnitt gästas vi av världsomseglaren Linda Hammarberg som tillsammans med familjen kastade loss från Sverige för att segla jorden runt under fyra år.

Linda berättar om förberedelserna, om tankarna kring att ta med barnen (då 2 och 4 år gamla), om dottern Lovis önskan att segla till Pippis ”kurrekurreduttön” och om äventyren som följde i båtens kölvatten. Vi får också höra om familjens medverkan i första säsongen av SVT:s prisade tv-serie ”Familjer på äventyr” och om bloggens betydelse för resan – och inte minst om hur det var att återvända tillbaka till vardagen i Sverige. Trevlig lyssning!

att resa med segelbåt

familjen hammarberg

båt segla de sju haven


Samtliga foton tagna av familjen Hammarberg. Ni kan följa familjen på Instagram och på bloggen Mary af Rövarhamn.

  1. Helt UNDERBART avsnitt och du, Linda verkar vara en helt UNDERBAR person! Jag föll för Familjer på äventyr tack vare er, så härligt att få följa en del av er resa. Och nu att få lite mer bakgrund och analys osv, big like på den! Tack för alla visa ord Linda, för det var verkligen mycket vishet i det du sa. Jag tog till mig tipsen om hur man förverkligar drömmar och påverkas positivt av din livs- och människosyn och sunda värderingar. Härligt! Nu ska jag fortsätta drömma om (och så småningom planera för) större upplevelser i livet samtidigt som jag ska njuta av här och nu, i vardagen med min älskade familj. Tack igen Linda och min absoluta favoritpodd!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Att resa-podden genom länkarna nedan

Att resa-podden

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]