Podd resepodd Grekland podcast Margareta Hallin 50something

114: Att resa till Grekland (med 50something-Margareta)

Grekland är ett av svenskarnas absoluta favoritresmål, och i detta avsnitt djupdyker vi i att resa till Grekland. Till vår hjälp av vi Margareta Hallin, reseexpert med många år bakom sig i branschen och numera en stor modeinspiratör genom sitt populära instagramkonto 50something.se. Margareta guidar oss genom Greklands mesta pärlor – öar i de olika ögrupperna såväl som resmål på det grekiska fastlandet. Vi pratar extra mycket om ställen som Margaretas absoluta favoriter Amorgos och Tilos, Paros och Antiparos och fastlandets vackra Parga och häftiga Aten med sin långa historia. Hur är förresten egentligen turistmagneter som Kreta, Rhodos och Santorini?

Margareta guidar oss också noggrant genom båtluff i Grekland, som kan upplevas som en djungel för många innan man gett sig iväg. Hur reser man på båtluff, vilka öar är värda att besöka, vilken utgångspunkt ska man ha och hur packar man bäst?

Hoppas ni tycker lika mycket om detta informativa avsnitt om att resa till Grekland som vi tyckte om att intervjua och höra Margaretas fina inspiration till landet och dess öar.

Tack till hotell Eggers där vi fick spela in avsnittet!

Bilderna i inlägget är lånade av Magdalena Hallin.

Mer läsning om Grekland:

Paleochora – en pärla till mysig by på Kreta
En guide till magiska Santorini
Samariaravinen – en mäktig vandring på Kreta
Mycket inspiration till Grekland på Kalimera.nu

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Att resa-podden genom länkarna nedan

Att resa-podden

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]