att resa

99: Att resa på paus

Så här långt uppehåll har vi aldrig haft i Att resa-poddens historia. Nu checkar vi in för ett nittionionde avsnitt, sedan pausar vi igen. Varför? Well. Corona/Covid-19 hände, likaså reserestriktioner vi aldrig hade kunnat föreställa oss.

Och vi, Annika och Lisa, landade hemma. I ett vakuum, i en paus och i en ny vardag. I det här avsnittet pratar om just det – om att resorna har satts på paus och att podden har gjort detsamma. Så lär det också fortsätta på obestämd tid.

Men mest av allt pratar vi om nuläget och framför allt hur vi tror att resandet kommer att utveckla sig framåt. Vilka förändringar blir det i resebranschen, hur kommer priserna att bli, vilka destinationer kommer att dra som första resmål efter restriktionerna har släppt? Och så pratar vi förstås en hel del personligt, om Annikas nya jobb, vilka resor vi drömmer om (eller är vi ens redo att drömma?) och en hel del annat som vi har funderat över under den senaste tiden.

Så ja, Att resa-podden tar alltså en paus. Vi hörs när världen är redo för oss igen! Fram till dess får ni gärna följa oss på våra respektive bloggar, där vi fortsätter att skriva utan paus: Annika/resfredag.se och Lisa/letsgoexplore.se

Ta hand om er. /Annika och Lisa på Att resa-podden

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Att resa-podden genom länkarna nedan

Att resa-podden

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]