024: Att resa mot alla odds

november 14, 2016

Aron Anderson är en av Sveriges mest framgångsrika äventyrare, inspiratörer och föreläsare. Hans motto ”Ju större mål – desto häftigare resa” gör honom till en självklar gäst i dagens avsnitt av Att resa-podden.

När Aron var nio år gammal blev han rullstolsburen på grund av cancer. Trots detta är han fast besluten att inte låta sina fysiska begränsningar hindra honom från att uppleva världen. Arons passion och hårda träning har gjort att han har fått uppleva platser på jorden som en medel-Svensson förmodligen aldrig ens skulle våga drömma om, allt från att simma över Ålands hav till att bestiga Kilimanjaro och snart även skida till Sydpolen. Vad driver honom och hur har han tagit sig dit han är idag? Om detta och mycket annat pratar vi mer om i Att resa-podden.

Vi vill även passa på att ge alla våra lyssnare en uppmaning att stötta Arons insamling till Barncancerfonden på länken Pole of Hope.

sheraton6


Ett stort tack till Sheraton Stockholm Hotel som lät oss spela in det aktuella avsnittet i en av deras fantastiska sviter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 comments on “024: Att resa mot alla odds

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Läs om hans resa poleofhope.com (och ge en slant så han kommer fram) eller lyssna på när attresapodden.se intervjuade honom innan han drog […]

  2. […] På vår (nyfixade) hemsida Attresapodden.se […]

Comments

  1. Elin Håkansson Nov 19, 2016

    underbart och inspirerande Ska genast bli månadsgivare TACK för er härliga pod

attresapodden.se © 2016