att resa igen

100: Att resa igen

Den 12 maj 2020 släpptes avsnitt 99 av Att resa-podden. Vi var ett par månader in i pandemin, och valde att kalla avsnittet ”Att resa på paus”. Sedan gick veckorna, månaderna och faktiskt också åren.

Vi reste en del, men var inte riktigt redo att prata om resor och resande förrän saker och ting hade lugnat ner sig. Och till slut lättade både restriktioner och belastning på sjukvården, och vi kände både spirande reslust och en vilja att snacka om den! Mikrofonerna rotades fram från förråden, stolpar skrevs och tid bokades för Facetime-samtal och inspelning. Sedan? Sedan invaderade Ryssland och Ukraina samma morgon som vi hade bokat poddinspelning, och plötsligt gick ridån ner. Igen!

Men vi ville podda ändå. Om tiden som varit, om var vi har varit, om känslor och upplevelser och ett par år där resorna inte alls varit självklara – och vad vi har gjort istället. Här kommer avsnittet om att resa igen.

När avsnittet spelades in hade ryska trupper precis rullat in i Ukraina, och vi hade ingen aning om hur utvecklingen skulle se ut kommande dagar. Idag vet vi mer, och vill påminna våra lyssnare om vilka medlemsorganisationer som finns på plats i Ukraina och gärna tar emot stöd. 

att resa igen 100Vi har hunnit med en gemensam resa de senaste två åren: Åre, hösten 2021.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Att resa-podden genom länkarna nedan

Att resa-podden

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]