95: Att resa med tåg i olika delar av världen

Är du nyfiken på spännande tågsträckor i världen? Vill du veta mer om rådande tågtrend, hur tågresandet har sett ut historiskt och vad vi tror om framtiden? I så fall är det här avsnittet av Att resa-podden helt rätt för dig. Temat är tåg rakt igenom – och som gäst har vi med oss Vagabonds redaktör Per J Andersson som är aktuell med boken ”Ta tåget”.

tågresor per j andersson

Du kan också räkna med inspiration om specifika tågsträckor i världen – från Europa, via Asien och länder som Indien, Vietnam och Sri Lanka, vidare till USA – där du exempelvis kan åka från kust till kust. Du får också höra mer om Transsibiriska, men givetvis också om tågresor i Norden och inte minst Sverige. Vi ger också allmänna packningstips för tåg.

För er som har missat det har vi också pratat om tågresor i ett tidigare avsnitt av Att resa-podden, då med Underbara Clara som gäst: Avsnitt 69: Att resa med tåg.

Trevlig lyssning!

Vill du ha mer tåginspiration? Spana in Vagabonds Tågbloggen men också Per J Anderssons bok Ta tåget!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.