028: Att resa trendigt 2017

januari 11, 2017

I förra avsnittet blickade vi tillbaka på reseåret som ligger bakom oss, nu är det istället dags att blicka framåt mot ett spännande 2017. Det här avsnittet spanar vi på trendiga sätt att resa på under året som kommer.

Vi tror inte att de resmål som kommer att trenda 2017 skiljer sig så mycket från spaningen vi gjorde inför 2016. Den här trendspaningen hamnar fokus istället på olika sätt att resa på. Vi tror till exempel att resenärer i större utsträckning kommer att efterfråga upplevelseresor samt ”nätverksresande” – det vill säga personliga möten tillhandahållna genom teknik och tjänster. Är du nyfiken på hur vi menar? Välkommen att lyssna på dagens avsnitt!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 comments on “028: Att resa trendigt 2017

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] utomlands är för övrigt en trend jag och Lisa pratar mer om i det senaste avsnittet av Att resa-podden.) Därutöver ska jag förhoppningsvis få in en tjejweekend i maj och kanske en familjeresa till […]

Comments

  1. Ett förslag angående ett avsnitt om träningsresor är att intervjua Daniel Giray som är sports manager vid Apollo. För att få en inblick i hur ett resebolag ser trender och mönster kring träning och resor.

    Daniel har blivit intervjuad i Hallins reseblogg
    http://blogg.resia.se/2014/11/06/traningsresor-med-apollo/#.WHduFbla6vE

attresapodden.se © 2016