045: Att resa och få hotellupplevelser

att resa

I dagens avsnitt pratar vi om att resa och få hotellupplevelser. Vilken känsla vill vi ha på ett hotell, hur hittar vi prisvärda hotelldealar och vilka saker uppskattar vi (och inte) egentligen på ett hotellrum?

Vi diskuterar också huruvida vi satsar på budget eller lyx under våra hotellvistelser, vikten av hotellfrukostens betydelse samt det fina i att checka in på hotell i hemstaden. Avslutningsvis ger vi några konkreta hotelltips. Trevlig lyssning!

Mer läsning om hotell:

Annika: Den förbjudna (!) tanken om att stanna på hotellet

Lisa: Geniala hotellidéer – smarta små lösningar på hotell


Dagens avsnitt sponsras av DIB Hotel – en ny, svensk hotellbokningstjänst som låter dig lägga bud på din nästa hotellvistelse och som tack vare sin innovativa lösning oftast är 50-70 % billigare än någon annan aktör.

  1. Om man har ett stort intresse för matupplevelser, förutom själva resandet då, har ni några tips eller egna erfarenheter från resor där ni fokuserar på just matupplevelsen? Var kan man resa för att få en så bra och omväxlande upplevelse av mat som möjligt? Gärna budget, eller street food varianten. Asien? Europa? Annat?
    Själv väljer jag resa utifrån den mat jag är nyfiken på 🙂
    Anna-Karin

    1. Hej Anna-Karin och tack för din kommentar, alltid kul med feedback från er lyssnare. Faktum är att vi har ett avsnitt om just matupplevelser på resande fot inplanerad nu i höst. Vi tar med dina frågor och återkommer.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Att resa-podden genom länkarna nedan

Att resa-podden

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]