resenärens makt

101: Att resa med makt att påverka

Dagens gäst Linda Vismer är övertygad om att resor och möten mellan människor skapar intryck som leder till att vi gör mer hållbara beslut både under resor och i vardagen.

Denna övertygelse ledde till att Linda Vismer/Resa Medvetet började reseblogga, och nu har hon också gett ut boken Resenärens makt – turism som när och tär. Boken, som är oerhört välskriven och behövs på marknaden, ligger till grund för dagens avsnitt/samtal av Att resa-podden. Är verkligen skammande rätt väg att gå i debatten, och är miljön och klimatet det enda som räknas i hållbarhetsdebatten? (Kan redan nu avslöja att varken Linda eller vi tror det.) Trevlig lyssning!

boken resenärens makt
Podcastinspelning hemma hos Lisa.

resenärens makt

”Jag är ensam om att både anlägga ett maktperspektiv på turism och se alla tre delar av hållbarhet, inte bara miljödimensionen. Samtidigt är den riktad till den enskilda konsumenten och resenären.” – Linda Vismer

Boken köper du på den här länken. Ange ”attresapodden15” när du beställer så får du 15 procent rabatt på ordinarie pris! (Erbjudandet gäller fram till 31 december 2022.)

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Att resa-podden genom länkarna nedan

Att resa-podden

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]