Utlandsresorna vi har längtat efter!

Inlägget är skrivet i betalt samarbete med Ving.

Sommaren 2022 fylls våra flöden åter igen av vänner, familj och bekanta på efterlängtade semestrar över hela världen. Öluff i Grekland, vandring i Italien, öppna landskap i Frankrike, sandstränder i Thailand och solnedgångar i Mexiko – äntligen får vi komma ut i världen igen!

Många har längtat efter att komma iväg till andra vyer, kulturer och sammanhang. Svemester och hemester i all ära, men det där välbekanta pirret i magen av att lämna hemlandet och ge sig ut på äventyr längre bort är onekligen speciellt. Uppskjutna firanden, bröllopsresor och familjesemestrar ska tas igen och nya minnen skapas tillsammans med nära och kära.

Efter en lång pandemi googlas det för fullt om billiga resor online för att hitta bra priser och potentiella rabatter och erbjudanden, oavsett om det gäller weekendresor eller biljetter till kommande skollov. Några av resorna vi själva är intresserade av framöver? Åh, de är många. Här kommer några:

#1. SYDAFRIKA

Storstadsliv, safari, en utmanande vandring upp på Taffelberget och omtalade vindistrikt. Sydafrika är och förblir ett favoritresmål för många resenärer som vill bort från de klassiska europeiska charterresmålen.

Lyssna här för mer inspiration: Att resa till Kapstaden

#2. ISRAEL

Israel är ett resmål vi på Att resa-podden har på vår stående önskelista. Mixen av storstad och strand i Tel Aviv lockar, likaså de historiska kvarteren i Jerusalem. Kommer vi att ta oss dit en dag? 100 procent ja, vilket också innebär ett kommande podcastavsnitt om resan och tillhörande upplevelser.

#3. TYSKLAND

resa till dresden

Ingen av oss är klara med Tyskland! Vår resa till Dresden med tillhörande vandring i nationalparken Sächsische Schweiz gav enorm mersmak, och vi ska givetvis tillbaka till landet framöver.

Lyssna här för mer inspiration: Att resa till secondary cities

#4. THAILAND

thailand

 

Säga vad man vill om svenskarnas besatthet av Thailand, men alltså det ÄR något med det landet. Färgerna, smakerna, dofterna, stränderna, känslorna – det finns ständigt en längtan tillbaka. Våra familjer trivs där och det är också en plats vi gärna pratar om i Att resa-podden. Vårt avsnitt om att resa på Thaimout är och förblir ett av våra mest lyssnade avsnitt av Att resa-podden.

Lyssna här för mer inspiration. Att resa till Thailand på Thaimout

#5. PADELRESA

padel

Om ni har lyssnat på de senaste avsnitten av Att resa-podden kanske ni har märkt att vårt intresse för resor har fått en konkurrent? Jodå, vi snackar såklart om padel. Den ultimata lösningen för att kombinera våra intressen är givetvis att dra iväg på en padelresa framöver. Den typen av resa drömmer vi om just nu. Vad drömmer du om?


Inlägget är skrivet i betalt samarbete med Ving.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Att resa-podden genom länkarna nedan

Att resa-podden

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]