att resa lyxigt

053: Att resa lyxigt

I dagens avsnitt pratar vi närmare om att resa lyxigt. Vad innebär egentligen begreppet, vad gör en upplevelse lyxig och finns det några destinationer, hotell och restauranger som utmärker sig inom lyxkategorin?

För att få en inblick i lyxresenärernas vardag tar vi hjälp av resejournalisten Lina Skandevall, som bland annat skriver researtiklar för det exklusiva livsstilsmagasinet First Class Magazine. Trevlig lyssning!

att resa lyxigt
Lina Skandevall har jobbat som resejournalist i 10 år.

Ni kan följa Lina Skandevall på Instagram, Facebook och First Class Magazine

  1. Kul avsnitt som alltid när man är galen i att resa som jag är.
    Har dock flera gånger reagerat på era ”fördomar” om att åka på charter. Jag reser på alla möjliga sätt. Kollar alltid noga,noga (för noga enligt maken) upp allt med destinationen innan vi bokar. Och då också självklart färdsätt och priser. Och faktum är att vi ofta kommer undan väldigt billigt när vi åker charter. Sen har vi aldrig någonsin utnyttjat det ”chartriga” dvs all inclusive, barnklubb, gemensamma utflykter, kvällsshower osv, det passar helt enkelt inte oss. Men anledningen till att vi åker charter ibland är att vi får en billig resa till bra hotell. Därifrån kan vi sedan göra egna utflykter precis som om vi bokat reguljärt.
    Jag antar att jag inte ska känns mig träffad av charterfördomarna men på något sätt gör jag ändå det.

    1. Hej Mia, jättekul att du lyssnar och att du kommenterar – det gör oss glada. Du har helt rätt i att det finns jättemånga fördelar med att resa på charterresor, vi planerar att ha ett helt charteravsnitt framöver där vi kommer gå igenom hur vi tänker och känner. Hoppas att du fortsätter lyssna fram till dess! Mvh, Annika och Lisa

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Att resa-podden genom länkarna nedan

Att resa-podden

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]