att resa trendigt 2018

048: Att resa trendigt inför 2018

att resa
I dagens avsnitt spanar vi på trender inom resebranschen inför 2018 och pratar bland annat om delningsekonomi, nykomlingar på hotellscenen och så kallade secondary cities.

I vår podcast återkommer vi med jämna mellanrum till ämnet att resa trendigt utifrån olika infallsvinklar. I dagens avsnitt utgår vi från en presslunch med SAS om just trendspaningar och kompletterar med egna tankar och spaningar från den senaste tiden. Trevlig lyssning!

Tidigare avsnitt med trendspaningar hittar ni här:

Att resa trendigt 2016

Att resa trendigt 2017


Det här avsnittet sponsras av MatHem.se – din matbutik på nätet. Är du ny kund kan du använda koden MATHEM17 och få 150 kr rabatt på första köpet!

  1. Roliga trender. Det stämmer verkligen arr det räcker med några kilometer för en helt annan upplevelse. Besök Wimbledon under en resa till London och se något helt olikt storstaden.
    Kul för mig att ni kallar York en ”ny plats”. En av Englands mest historiska städer där det redan dräller av turister men ja, nya hotell ploppar upp även där – mitt gamla kontor blev nyligen ett Premier Inn. Fast jag förstår såklart hur ni menade. 🙂 Jag förstår själv inte att fler svenskar inte upptäcker Bristol om de vill ha en rolig storstad (York är rätt liten) lätt att nå.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ Att resa-podden genom länkarna nedan

Att resa-podden

Zeen Subscribe
A customizable subscription slide-in box to promote your newsletter
[mc4wp_form id="314"]